De voordelen van het
betalen bij oplevering

Bij veel bouwbedrijven moet je in schijven betalen. Zeeparken opereert in volle vertrouwen en vraagt dan ook pas een betaling bij de definitieve oplevering van de vakantiewoning. Een manier van werken die voor iedereen voordelen kent, niet in het minst voor de kopers.

1. Zekerheid

Komt mijn vakantiewoning er wel? Zal die afgewerkt worden zoals afgesproken? Geen slapeloze nachten met Zeeparken want we bieden jou in elke vorm absolute zekerheid. Pas wanneer de woning er staat, volgt de betaling. Geen dag eerder! Slaap dus gerust op jouw twee oren.

2. Meer tijd om te sparen

Goed aan het sparen? Wel, dan heb je nog wat extra maanden om jouw eigen inbreng aan te vullen. Door pas te betalen bij oplevering, kan je het eigen vermogen verhogen. Wat, indien de afspraken nog niet vastliggen, leuk nieuws is voor de bank en eventueel ook voor jouw voorwaarden.

 

Zit sparen er niet onmiddellijk in? Dan kan je misschien een andere inkomstenbron aanboren. Financiële ondersteuning van de ouders of het stopzetten van een bepaalde investering kunnen soelaas bieden.

3. Geen dubbele kosten

Betaal je nu nog huur voor een vakantiewoning of een vakantieappartement? Dan kan je door pas te betalen bij oplevering vermijden dat de kosten dubbellopen. Laat de twee projecten mooi op elkaar aansluiten en betaal maar één keer.

 

Hou je graag een oogje in het zeil? Kom dan gerust langs en volg de werf van jouw vakantiewoning op de voet.

Meer informatie over onze betaalbare vakantiewoningen in Middelkerke? 

Nog tot 31 oktober is er een directe korting op onze koppelvilla’s van 10.000 euro. Mis dit niet!